KezdőlapCímlapKisfiút hord a szíve alatt a TV2 híradósa

Kisfiút hord a szíve alatt a TV2 híradósa

Vitányi Judit csak úgy ragyog a boldogságtól: lakást bővít, sőt, hamarosan esküvőt is szervez, valamint a családalapítás is mindennapos gondolata.

A TV2 híradósára 34 évesen talált rá a szerelem. Elmondása szerint azonnal megfogta őt valami mostani párjában, és már az első találkozásnál tudta: összhang és harmónia van köztük. „Nagyon hamar rájöttem, hogy Peti az, akit mindig is kerestem” – mesélte a Hot! Magazinnak Judit, akit tavaly szeptemberben jegyzett el szerelme.

„Nagyon különleges volt az a nap. Éppen a csillagos ég alatt boroztunk vacsora után, beszélgettünk a jövőnkről és arról, hogy mennyire hálásak vagyunk egymásért, majd hirtelen felpattant, és feltette a nagy kérdést” – idézte fel a gyönyörű híradós, majd elmondta, hogy az esküvőszervezés helyett inkább a lakásbővítés foglalja le őt.

Judit elmondása szerint a babavállalásra sem kell sokat várni már. Úgy gondolja, mindenképpen lányos anyuka lenne, hiszen mindig is odavolt a tipikus csajos dolgokért, egy jósnő azonban mást mondott neki. „Igazából nem hajlok egyik felé sem jobban. Régebben egy jósnő azt mondta, hogy fiam fog születni. Nos, meglátjuk” – mondta mosolyogva.