KezdőlapCímlapVégül ki sem tudunk állni ma az angolok ellen: újabb négy labdarúgónk...

Végül ki sem tudunk állni ma az angolok ellen: újabb négy labdarúgónk dőlt ki

Nehéz helyzetben van Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Az olasz tréner négy játékosára sem számíthat az Anglia elleni, keddi világbajnoki selejtezőn.

A Ferencváros kapusa, Dibusz Dénesnek a bokáját, a horvát NK Osijek középpályása, Kleinheisler László a combizmát fájlalja, az FTC védője, Botka Endre az eltiltását tölti. A sérültek már vissza is tértek klubcsapataikhoz, míg a német RB Leipzig hátvédje, Willi Orbán a betegség miatt a múlt héten csak később csatlakozott a kerethez, ráadásul csak Albánia ellen játszhatott, Angliában nem számíthat rá a nemzeti gárda.

„Willi Orbán – az előzetes megállapodásnak megfelelően – a mai napon visszatért az RB Leipzig együtteséhez. Helyette az U21-es válogatottból Balogh Botond csatlakozott az A-válogatott keretéhez” – írta a honi szövetség Twitter-csatornája.

Az olasz másodosztályban szereplő Parma 19 esztendős fiatal futballistája, Balogh Botond szeptemberben szerepelt az U21-es válogatottban, ám a felnőtt keretbe korábban még nem kapott meghívót.

Indirekt/Blikk