KezdőlapCímlapSzurkolók zavarták meg az újpesti focicsapat edzését

Szurkolók zavarták meg az újpesti focicsapat edzését

Nem tudják és nem is akarják megbocsátani az újpesti szurkolók csapatuk 6-0-s hétvégéi vereségét az ősi rivális Ferencvárostól. Az NB I-es labdarúgó-mérkőzés után a hazai drukkerek levetették a mezt a játékosokról, mondván, méltatlanok annak viselésére.

Csütörtökön délelőtt pedig úgy nagyjából húszan meglátogatták a futballistákat a Megyeri úton, s egy rövid időre félbe is szakították a csapat edzését.

– Sajnos az emberek többsége ebben az időben dolgozik, így csak fiatalok, kölykök mentek ki a tréningre. Pedig húsznál jóval többen vannak, akik elégedetlenek voltak a csapat teljesítményével, és szívesen elbeszélgetnének az Újpest szintjét meg nem ütő játékosokkal – mondta lapunknak a neve elhallgatását kérő egyik újpesti főszurkoló. – Meg persze az edzővel is, akiknek nincs önkritikája, hogy a csúfos, hatgólos kudarc után lemondjon. Ráadásul a belga tulajdonosról sem tudunk semmit hónapok óta. Elszomorító, amit szeretett klubunkkal művel. Elmondhatatlanul fáj az eredmény.

Szerdán az Újpest 1885 Szurkolói Klub felszólította az Újpest belga tulajdonosát, Roderick Duchatelet-t, hogy a klubot irányító cégének egy részét adja át a drukkereknek, hogy a lila-fehér szimpatizánsok részvényesekként szem előtt tarthassák az egyesület érdekeit. Az üzletember egyelőre nem reagált az ötletre.