KezdőlapCímlapProfi szerződéssel hívták Görögországba focizni, most hajléktalanként él

Profi szerződéssel hívták Görögországba focizni, most hajléktalanként él

A görög másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Apollon Lariszához csábította egy játékosügynök az argentin középpályást, Maximiliano Fornarit, aki el is utazott remélt új állomáshelyére, de bevallása szerint a szerződés aláírására sosem került sor, jelenleg pedig annyira rossz az anyagi helyzete, hogy padon alszik, és arra sincsen pénze, hogy hazautazzon. 

Maximiliano Fornari legutóbb az argentin másodosztályú CA Güemesben játszott, ám egy jobb lehetőség reményében Európába utazott, az Apollon Lariszához, ahová egy fűt-fát ígérő görög játékosügynök csábította.

Az As információi szerint a futballista és az ügynök is megegyezett szóban a csapattal, de a szerződés aláírására nem került sor. A Transfermarkt adatai alapján ugyanakkor a középpályás a görög klub kötelékébe tartozik. 

Fornari egy argentin weboldalon vallott a helyzetéről, elmondta, hogy még ennivalóra sincsen pénze, nemhogy a hazautazására. 

„Minden olyan bonyolult volt. Nem tudom, mi történt. Azért hagytam el a korábbi klubomat, mert a görög képviselők formális ajánlatot tettek értem, azonban a szerződés aláírására sosem volt lehetőségem” – mondta Maximiliano Fornari, aki éjszakánként padokon húzza meg magát Larisza centrumában.

Indirekt/nemzetisport.hu