KezdőlapCímlapPárizs lángokban, a PSG-szurkolók nehezen viselték a vereséget – videóval

Párizs lángokban, a PSG-szurkolók nehezen viselték a vereséget – videóval

Miután csapatuk kikapott a Bajnokok Ligája döntőjében a Bayern Münchentől, elkezdték lerombolni Párizst a Paris Saint-Germain drukkerei vasárnap este.

A PSG labdarúgócsapatának drukkerei közül jó néhány ezren már a találkozó előtt összegyűltek Párizs utcáin, hogy együtt nézzék a vasárnap esti finálét, amire 50 évet vártak. A meccs azonban nem úgy alakult, ahogy ők szerették volna, a Bayern München ugyanis a francia Kingsley Coman találatával megnyerte a meccset, és így elhódította a legrangosabb európai kupát.

A párizsi drukkerek pedig ezután rombolásba kezdtek, és ami csak az útjukba került, azt összetörték vagy felgyújtották. Amúgy Párizsban öt nappal korábban is háborús övezetté vált a belváros. Akkora a PSG szurkolói örömükben tomboltak, az RB Leipzig elleni elődöntőben aratott győzelmet ünnepelték. Szintén rendbontással…

Münchenben viszonylag nyugodtan ünnepeltek a Bayern-szurkolók vasárnap éjjel. A több ezer drukker többsége maszkban vagy arcát klubsállal eltakarva éltette kedvenceit a belvárosban, de akadt, aki autójában ülve, dudálva fejezte ki örömét.

Indirekt/NSO