KezdőlapCímlapNeymar bekattant: bánja, hogy nem ütötte le az ellenfelét

Neymar bekattant: bánja, hogy nem ütötte le az ellenfelét

Óriási balhéval ért véget a francia bajnokság hétvégi rangadója, a PSG–Olympique Marseille (0–1) meccs, amelyen öt játékost is kiállítottak, köztük Neymart, aki elképesztőt nyilatkozott. A brazil csillag azt bánja, hogy nem ütötte le az ellenfelét.

A párizsi meccsen Neymar a tarkóján megütötte Álvaro Gonzálezt, majd a mérkőzés után rasszizmussal vádolta ellenfelét – írta az NSO. A brazil csillag a Twitteren üzent a találkozó után: „Az egyetlen dolog, amit bánok, az az, hogy nem az arcát ütöttem meg annak a s.ggfejnek. Persze a videobíró könnyen kiszúrja az agressziómat, de most azokat a képeket akarom látni, amelyen az látszik, hogy az a rasszista azt mondja nekem: »A k…a anyádat, te majom!« Ezt akarom látni!”

Mint ismert, a meccs végén elszabadultak az indulatok, a hosszabbítás perceiben a játékvezető öt piros lapot is kiosztott, három PSG-játékost (köztük Neymart) és két marseille-it is kiállított. Amúgy rekordot jelentő 19 lappal ért véget a rangadó: piros lapot ötöt, a sárgát 14-et osztott ki a bíró.

Kiss B. László