KezdőlapCímlapMáris gyűlölik egymást a PSG sztárjai

Máris gyűlölik egymást a PSG sztárjai

A múltkor Lionel Messi, a hétvégén Kylian Mbappé viselte kicsit nehezen, amikor Mauricio Pochettino edző a meccs vége előtt lecserélte. Egyre valószínűbb, hogy nehéz kezelni a három világsztár önérzetét.

Mbappé a Montpellier elleni 2-0-s siker után arról beszélt, hogy Neymar nem passzolt neki egyik helyzetnél sem,vagyis mintha a sztárok egymással szúrnak ki a meccs közben azzal, hogy nem hozzák helyzetbe a csapattársukat.

„Mindketten fantasztikus srácok. A labdarúgásban akadnak ilyen helyzetek. Nálunk mindig a győzelem a legfontosabb. A sajtóban nagy visszhangot keltett az ügy, de valójában semmiség volt az egész. A két játékos beszélt egymással a szituáció után” – nyilatkozta az argentin mester a L’Equipe című francia lapnak.

Nagy kérdés az is, hogy a sérüléssel bajlódó Messi harcra képes lesz-e kedden, a Bajnokok Ligája csúcsrangadóján, a Manchester City ellen. Erről Pocchettino a következőket mondta

„Nem erősítek meg semmit a meccs napjáig. A klub rendelkezésére áll. Hosszú időt töltött el a Barcánál. Türelmesnek kell lennünk az új játékosainkkal, hogy alkalmazkodhassanak az új környezetükhöz.”

Messi még a Lyon elleni meccs után sérült meg, utána két bajnokit is kihagyott. A Paris SG-Manchester City BL-meccset kedd este, 21 órától játsszák, az M4Sport élőben közvetíti.

Indirekt/Blikk