KezdőlapSportHazatérhet a liverpooli legenda

Hazatérhet a liverpooli legenda

A Liverpool FC labdarúgócsapatának rossz bajnoki szereplése miatt Jürgen Klopp helyét a klub legendája, Steven Gerrard veheti át a kispadon.

Egyre több brit lap arról ír, hogy hamarosan edzőváltás lesz az angol bajnoknál. Tény, Jürgen Klopp irányítása alatt a legnehezebb időszakát éli a Liverpool. Azt már a német edző is elismerte, a címvédésre nincs esélyük, de a Bajnokok Ligája-indulást jelentő negyedik hely még összejöhet a Premier League-ben. A helyi média szerint eldőlt, hogy edzőcsere lesz a Liverpoolnál, és már azt is megszellőztette, ki lehet a német szakember utódja. Azt még nem merték tényként megírni, hogy kirúgják Kloppot, de a Mirror értesülései szerint a Liverpool vezetősége felkészült arra, ha a jelenlegi edző szeretné átvenni Joachim Löw helyét a német válogatott kispadján a nyári Európa-bajnokságot követően, akkor ki legyen az utódja.

Sokat nem kellett gondolkodni a klubvezetőknek, hiszen a klub ikonja, Steven Gerrard pazarul szerepel a Glasgow Rangersszel. Az egykori liverpooli kedvenc várhatóan megnyeri csapatával a skót bajnokságot és az Európa Ligában is menetel. Amúgy korábban Klopp azt nyilatkozta, hogy ha egy napon távozik a klubtól, azt szeretné, hogy Gerrard legyen az utódja.

Kiss B. László