KezdőlapCímlapGyönyörű szinkronkorcsolyázó rabolta el Liu Shaoang szívét

Gyönyörű szinkronkorcsolyázó rabolta el Liu Shaoang szívét

Van ebben valami sorsszerű… A kétszeres olimpiai bajnok a jégen esett szerelembe. Liu Shaoang fejét „hazai pályán”, vagyis a jégcsarnokon belül csavarta el a bájos Latincic Lídia. A rövidpályás gyorskorcsolyázó és a gyönyörű szinkronkorcsolyázó idén egyaránt pályafutása alighanem legnagyobb sikerét érte el, ráadásul közben egymásra is találtak.

A fiatalabbik Liu fivér idén az olimpián és a világbajnokságon is történelmet írt, megszerezve Magyarország első téli ötkarikás egyéni aranyát, majd a vb-n tönkreverte a világot, s minden egyéni számban élen végzett. Közben másért is szoríthatott: kedvese a szinkronkorcsolya-válogatott tagjaként – eddigi legnagyobb sikerét elérve – nyolcadik helyen végzett a vébén.

A 24 éves Shaoang jóval zárkózottabb, mint szintén olimpiai bajnok testvére, Liu Shaolin Sándor. Óvja a magánéletét a nyilvánosságtól, most azonban sem ő, sem párja nem titkolózott, Instagram-oldalukon vannak közös felvételek róluk. Ez is azt támasztja alá, hogy komolyan gondolják a kapcsolatot.

– Én picit visszafogottabb, szégyenlősebb vagyok ebben a témában, és nekem fontos, hogy ne az elért sikereim vagy a hírnevem fogja meg a másikat – mondta a magánéletéről korábban Shaoang.

Hiába kerestük a fiatalokat, nyilatkozni nem kívántak, de nem is tagadták, hogy együtt vannak…

– Már ránk fér a lazítás, nagyon vágyom, hogy kipihenjem a sikeres szezont. Mindenképpen a tengerentúl az úti cél, és azt remélem, hogy nem csak fizikailag, de szellemileg, spirituálisan is sikerül feltöltődni – mondta a nyaralást megelőzően Shaoang.

A tavaszi rövidpályás világbajnokság után a tengerentúlon pihentek, ahonnan már közösen is posztoltak fotót. A szezon végeztével a New York-i Sohóban sétáltak kéz a kézben, és a mexikói Tulum egyik varázslatos barlangjából is mindketten jelentkeztek oldalukon.

A 21 éves Latincic a Vasashoz tartozó Team Passion tagjaként érte el az április vb-n a sportág eddigi legnagyobb magyar sikerét, amely azért is kiemelkedő eredmény, mert a pontozásos szinkronkorcsolyában nem számítunk nagyhatalomnak… A csodaszép sportoló három éve készül a csapattal, amely a nyolcadik hely mellett ötödik lett a nemzetek rangsorában.

Indirekt/Blikk