KezdőlapCímlapGyászolja a focivilág a motorbalesetben elhunyt 25 éves labdarúgót

Gyászolja a focivilág a motorbalesetben elhunyt 25 éves labdarúgót

Buszt akart előzni, majd végül hatalmas tragédia történt, Fujsz Richárdot gyászolja a focivilág.

Ahogy korábban a Sportal is megírta, egy 25 éves zalaegerszegi focista halt meg a hétfői hahóti motorbalesetben. A fiatal hazafele tartott a motorjával a 74-es főúton, amikor megtörtént a tragédia.

Most kiderült, a focista egy autót kezdett előzni, amikor egy traktor épp előtte kanyarodott le, hiába indexelt a motoros nem vette észre és nekiütközött. A fiatal fiú ezután egy kerítésnek csapódott, méghozzá olyan erővel, hogy a gép teljesen összetört alatta.

A fiú életét már nem lehetett megmenteni, hiába érkezett szinte azonnal segítség, ismerőse húsz percen keresztül próbálta újraéleszteni, ami sikertelennek bizonyult.

A futballvilág is gyászol Richárdot, klubja, a Nagykanizsai Futsal Club közösségi oldalán emlékezett meg a fiatalról, majd a hétfői meccset is lemondták. A mai napon pedig gyertyagyújtással egybekötött búcsúztatást tartottak a focista emlékére.

  • Imádta a futbalt és a motorozást is, ez volt a két nagy szenvedélye. Ricsi amúgy is mindig mosolygós és kedves fiatal volt, aki alig várta a meccseket. Teljesen összetörtünk – nyilatkozta Ricsiről az egyik barátja, írja a Bors.

A fiatal, akinek édesapja válogatott focista volt, alig egy héttel a szörnyű tragédia előtt még közösségi oldala egy fotóján büszkélkedett szeretett járgányával.