KezdőlapCímlapCseh Laci elárulta: régóta szeretnének már gyereket

Cseh Laci elárulta: régóta szeretnének már gyereket

Cseh László és felesége, Diána régóta próbálkoznak már a gyerekvállalással. Most mindketten nyíltan meséltek a problémákról, amelyek eddig megakadályozták őket ebben.

A korábbi kiváló úszó és párja már régóta vágynak egy utódra. Polgár Tünde YouTube-csatornáján most őszintén beszéltek a problémákról, amelyek miatt eddig nem jött a baba. Cseh László elmondta, könnyen lehet, hogy éppen karrierjének a befejezése kellett, hogy megérjenek erre.

„Úgy vagyunk vele, hogy mindennek meg kell adni az időt és türelmesnek kell lenni. Nem titok, hogy nagyon szeretnénk kisbabát, régóta vágyunk gyerekre, de biztos meg kell még valamit értetnünk az életben, lehet, hogy kellett ez a változás…”

Polgár Tünde szerint a görcsös akarás sokszor nem vezet eredményre. El kell ezt engedni, akkor sikerül majd. A volt úszó ehhez annyit tett hozzá, hogy a gyermekvállalással kapcsolatos problémák sokszor erősítették meg a kapcsolatukat, de azért hullámvölgyek is voltak emiatt.

Polgár Tünde kérdésére, hogy meddig mennének el, a fiatal pár nem adott határozott válasz. Így aztán szóba került a lombikbébi lehetősége is, amire Cseh Laci felesége azt mondta, nem rossz dolog.

„Azért van az orvostudomány, hogy segítse az embert. Ha ez a megoldás, akkor ez a megoldás” – válaszolta Diána.