KezdőlapCímlapBabavárás: ekkora már a pocakja Kovács Áginak

Babavárás: ekkora már a pocakja Kovács Áginak

Kovács Ágnes hamarosan ismét anyai örömök elé néz, hiszen több mint 10 év után újra babát vár. Mint mondta, megint egy kisfiú érkezik majd a családjukba, ezúttal viszont már az új párjától. Az olimpiai bajnok úszónő most azt is megmutatta, milyen szépen gömbölyödik már a pocakja.

Kovács Ágnes korábbi olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó július elején jelentette be, hogy babát vár. A kiváló sportolónak 2011-ben született meg az első fia, Dominik, ám később gyermeke apjával különváltak az útjaik. A 40 éves úszónőre azóta újra rátalált a szerelem, és ismét teherbe esett: mint elárulta, másodszor is kisfiút hord a szíve alatt.

„A párommal boldogságban várjuk kisfiúnk érkezését. A magánéletemről eddig sem beszéltem sokat, és ezután sem szeretnék, de ezt az örömteli hírt (ami egyre látványosabb) boldogan osztom meg Veletek” – számolt be az örömhírről a hivatalos Facebook-oldalán.

Kovács Ágnes eddig nem igazán mutatta meg, milyen ütemben fejlődik a pici a hasában, most azonban kivételt tett, hiszen hatalmas terhespocakot villantott legújabb posztjában.