KezdőlapCímlapEldőlt, hogy Ronaldo visszatér a Manchesterbe Unitedbe

Eldőlt, hogy Ronaldo visszatér a Manchesterbe Unitedbe

A korábbi sajtóhírekre reagálva Massimiliano Allegri, a Juventus vezetőedzője megerősítette, hogy Cristiano Ronaldo jelezte távozási szándékát a klub felé. Az eddigiek alapján úgy tűnt, az ötszörös aranylabdás portugál klasszis útja a Manchester Cityhez vezet, de a Sky Italia átigazolási ügyekben jártas sportújságírója, Fabrizio Romano úgy értesült, a PL-címvédő letett az ügyletről, míg a Manchester United felvette a kapcsolatot Ronaldo ügynökével, Jorge Mendessel és már a szerződés részletein dolgoznak.

A legfrissebb fejlemények szerint a Manchester City már ki is szállt a versenyfutásból és nem készül hivatalos ajánlatételre. Ezzel szemben a Manchester United a portugál szerződésének részleteiről tárgyal Jorge Mendessel, míg Ronaldo már távozott is Torinóból.

Cristiano Ronaldo korábban 2003 és 2009 között játszott Manchester „vörös” felén, ahonnan 94 millió euró ellenében távozott a Real Madridhoz. Az MU-ban 292 tétmeccsen lépett pályára, melyeken 118 gólt szerzett és 69 gólpasszt adott. Háromszor lett Premier League-győztes, egy alkalommal pedig a Bajnokok Ligáját is megnyerte a klubbal. 2008-ban aranylabdás lett az MU játékosaként.

Egybehangzó sajtóinformációk szerint a 36 éves támadó 2023 nyaráig köthet szerződést korábbi klubjával. 

 Pár perce a Manchester United a Facebook-oldalán azt írta, hogy leszerződtették Ronaldót.

Indirekt/nemzetisport.hu