2022.06.30
Pál
Kezdőlap Címlap Uri Geller állítja: léteznek földönkívüliek

Uri Geller állítja: léteznek földönkívüliek

Uri Geller biztos benne, hogy az Egyesült Államok kormányának van anyaga a földönkívüliekkel kapcsolatban.

A kanálhajlító azután nyilatkozott a földönkívüliekkel kapcsolatban, hogy egy katonai főnök azt mondta, az Egyesült Államok kormányának nincsenek UFO maradványai. Az amerikai haditengerészeti hírszerzés igazgatóhelyettese, Scott Bray a kongresszusnak azt mondta, nincs semmi, ami alátámasztaná, hogy ne lenne összhangban azzal, hogy földi eredetűek a tárgyak.

Uri azonban biztos benne, hogy az Egyesült Államok kormányának van anyaga a földönkívülikről, és reméli, hogy a kormány előáll és beismeri ezt.

A 75 éves mentalista elmondta, hogy 1974-ben volt egy közeli találkozása egy UFO-val, miután CIA-tisztviselők beszervezték őt. Elmondása szerint megmutattak neki egy darabot, és megkérték, tartsa meg, majd írja le, mit érez.

Fémes volt, sima, gyöngyszerű, szivárványt tükröző bőrrel. Amikor tartottam, rezgéseket éreztem. Olyan érzés volt, mintha lélegezne… mintha élne – nyilatkozta Uri Geller – adta hírül a Daily Star.

Uri elmondta, hogy is frusztrálja az idegen látogatók bizonyítékainak lassú nyilvánosságra hozatala, mivel a kormányok attól tartanak, hogy az emberek nem tudják majd kezelni az igazságot.