2022.01.18
Piroska
Kezdőlap Címlap Most érkezett: Utcákat záratott le és világsztárokkal forgat a magyar energiaital cég...

Most érkezett: Utcákat záratott le és világsztárokkal forgat a magyar energiaital cég New York-ban – videó

Bruce Willis és Zuleyka Rivera lesz a szereplője a HELL ENERGY idei reklámfilmjének. A két világsztárral ma és holnap veszik fel a jeleneteket New Yorkban. A nem mindennapi forgatás kulisszatitkairól Hajdú Péter a helyszínről tudósítja az Indirekt-et.

Magyar szemmel szinte hihetetlen az a felhajtás, ami jelenleg a magyar energiaitalgyártó, a HELL ENERGY legújabb reklámfilmjének forgatásán zajlik. A filmet new york-i és hollywood-i filmesek készítik, és hogy minden rendben legyen, a világsztárokat se zavarja semmi, ezért a forgatás idejére egy egész utcát le kellett zárni. Az alábbi videóban látható, ahogy megérkezik Zuleyka a forgatásra, valamint a stáb egy része.

A stáb másik fele egy Manhattan-i ház 52-dik emeletén készíti elő a helyszínt. Ide érkezik majd holnap Bruce Willis, hogy leforgassák az ő jeleneteit is. A világhírű színész szerepelt a HELL előző reklámfilmjében, és a kapcsolat annyira jól sikerült, hogy gyorsan igent mondott a második felkérésre is. Egy feltétele volt: kérte, hogy töltsék fel otthoni (!) energiaital készleteit, mert elfogyott a hűtőjéből a HELL. Hogy most milyen kedve lesz az akciófilm sztárnak még nem tudjuk, de az előző forgatásról azt mesélik, hogy nagyon barátságos volt a stábtagokkal is.

Zuleyka Rivera és Hajdú Péter New York-ban

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy mennyiért vállal egy ilyen reklámfilmben szerepet Bruce Willis. Ezt sajnos talán soha senki nem fogja elárulni, mert a szerződésekben olyan összegű kötbérek szerepelnek, hogy azt meglátva senkinek eszébe sem jut megszegni a szerződésben foglaltakat. Annyit sikerült kinyomozni, hogy a fotózáshoz illetve a jelenetek bevilágításakor egy fénydublőr helyettesíti a világsztárt. Ennek az embernek az a tulajdonsága, hogy megszólalásig hasonlít Bruce Willisre. Az ő napi gázsija, azért, hogy áll a lámpák előtt, míg azokat állítgatják, tízezer dollár, vagyis kb. 3 millió forint.