2022.09.25
Eufrozina, Kende
Kezdőlap Címlap Miért kíséri el mindenhová Putyint egy rákbetegségre szakosodott orvos?

Miért kíséri el mindenhová Putyint egy rákbetegségre szakosodott orvos?

Egy új oknyomozó riport arról rántotta le a leplet, hogy az orosz elnököt az utóbbi időben, minden útjára egy rákos megbetegedésre szakosodott orvos kísérte el, sőt, egy elemzés azt állítja, az elmeállapotára is kétség kívül fényt derítettek.

Egy oknyomozó portál információi szerint Vlagyimir Putyint egy pajzsmirigyrákra szakosodott orvos kíséri, akármerre is jár – írja a Daily Mail.

Mint írják, Jevgenyij Szelivanov, a moszkvai Központi Klinikai Kórház sebésze nem kevesebb, mint 35 alkalommal repült az orosz vezetőhöz Szocsiba az elmúlt években.

Az Oroszországban blokkolt, jelenleg külföldről működő Project média oknyomozó portál felfedezése szerint ez alátámasztja azokat a közelmúltbeli elméleteket, amelyek szerint amikor Putyin háborút üzent Ukrajnának, már régóta súlyos egészségügyi problémákkal küzdött.

A portál szerint az orosz elnököt egyértelműen szteroidokkal kezelték az utóbbi időben, ami az arca és a nyaka felpuffadásához vezetett. A kezelésre pedig a pajzsmirigyrákja miatt van szükség.

– Megígértük, hogy felfedjük önnek a Kreml fő titkát. Természetesen Vlagyimir Putyin egészségéről beszélünk – írta a Project Média.

A jelentésükben azonosították azokat az orvosokat is, akik rendszeresen együtt utaznak Putyinnal és felfedték azt is, hogy közöttük a pajzsmirigyrák specialistán kívül egy idegsebész is volt, aki folyamatosan konzultált az orosz elnökkel.

A japán cég azt állítja magáról, hogy meg tudják állapítani az emberek mentális állapotát a hangszálaik működése alapján. A szakértők ezúttal Vlagyimir Putyin február eleji, illetve az orosz invázió kitörésekor elhangzott beszédeit hasonlították össze az egy hónappal későbbi felvételekkel. A kapott eredmények szerint Putyin kezd összeroppanni a nyomás alatt, ami a háborúja terhe miatt telepedett rá – írja a Mirror.

Március 10-én például, amikor folyamatosan özönlöttek a hírek a médiában arról, hogy a háborúja megbukott, a hangjában észlelt stresszszint 40%-kal magasabb volt az egy nappal korábbi felvételekhez képest.

Feltételezhetjük, hogy Putyin pszichológiailag instabil állapotba került. Az utóbbi néhány napban elhangzott beszédeinek elemzése egyértelműen ezt mutatja– mondta Kanji Okazaki, a cég egyik elemzője.

Indirekt/Blikk