2023.06.09
Félix
Kezdőlap Címlap Kegyetlen anya: büntetésből hagyta atűző napon a lányát megkötözve

Kegyetlen anya: büntetésből hagyta atűző napon a lányát megkötözve

Nagy felháborodást váltott ki országszerte, hogy Indiában egy édesanya megkötözte, majd a tetőn, a tűző napon magára hagyta a gyermekét, mert az nem fejezte be a házi feladatát.

Az interneten kering egy videó az ötéves kislányról, aki megkötözve fekszik egy ház tetején, a tűző napon, a mintegy 42 fokos melegben Indiában. A kislány gyakorlatilag vergődik tehetetlenségben.

A kislány anyja az eset után bevallotta, hogy azért büntette meg a gyermekét ilyen kegyetlen módon, mert az nem fejezte be a házi feladatát. Az édesapa pedig csak akkor szerzett tudomást a történtekről, amikor az apja felhívta és beszámolt neki felesége brutális tettéről.

– Édesapám hívott, hogy a feleségem milyen súlyos büntetést szabott ki a lányunkra, és haza kell jönnöm. Amikor hazaértem, apám elmondta, hogy látta a lányt megkötözve a teraszon, majd kiszabadította. A feleségem mérges lett, ezért büntette meg. Aznap sokat szidtam a feleségemet, de másnap is, mikor az egyik rokonunk elküldte a videófelvételt az esetről – mondta a kétségbeesett apa.

A rémült nézők teljesen felháborodtak az internetes felvétel láttan: sokan úgy vélik, ilyet nem lehet tenni, pláne nem egy 5 éves gyermekkel.

„Szívszorító jelenet volt. Fájdalom nézni azt a szegény gyereket, aki a rekkenő hőségben vergődik” – írta az egyik hozzászóló.

A videót egyébként az egyik szomszéd rögzítette, a rendőrség pedig eljárást indított az ügyben – olvasható a Mirror oldalán.