2024.02.25
Mátyás
Kezdőlap Címlap Döbbenetes videó - így gázolta el a villamos a zenét hallgató tinit

Döbbenetes videó – így gázolta el a villamos a zenét hallgató tinit

Sokkoló felvétel! Minden valószínűséggel a villamosvezetőnek köszönheti egy felelőtlen tinédzser, aki egy fülhallgatóval hallgatja telefonját, s így nem vette észre a közeledő villamost, amikor a sínekre lépett. A jármű fékezett, de a lányt így is eltalálta a vezetőfülke oldala, ám így a fiatal nem a szerelvény elé, hanem oldalra vágódott, s élve úszta meg a balesetet.

Az eset Észak-Törökországban, Samsun tartományban történt tavaly szeptemberben és a brit The Sun portál tette közzé a biztonsági kamerák most publikált drámai felvételeit. A nő utólag elmondta: “Azért tettem fel a fülhallgatót, hogy eltereljem a figyelmemet, de majdnem belehaltam.” Jól látszik, hogy a lány nem is fordította oldalra a fejét.

A vezető viszont észlelte a bajt. “Azonnal berántottam a kéziféket.” – nyilatkozta az eset után. Ha centikkel előbb ér oda a villamos, a lány menthetetlenl a villamos elé esik. A teljes felvételen látszik, hogy rettenetesen megijedt, de sikerül felülnie. Egy férfi rohant felé segíteni. A lány percekkel később saját lábán hagyta el a megállót.