2023.12.08
Mária
Kezdőlap Címlap Botrány a WizzAir-gépen: összepisilte a folyosót egy utas

Botrány a WizzAir-gépen: összepisilte a folyosót egy utas

Döbbenetes dolog történ a minap a WizzAir Máltáról Budapestre tartó járatán.

A nem mindennapi történetről az Utazómajom egyik olvasója számolt be. Mint írja, a tegnap éjszakai Máltáról Budapestre tartó Wizz Air járat először teljesen szokásosan indult.

“Másfél órás késés, kedves személyzet és jó kedv. Mindenki sikeresen elfoglalta az ülőhelyét felszállás előtt, amikor is az egyik erősen alkoholos állapotban lévő utastárs felpattant a helyéről, hogy ő ugyan pisilni fog. Ezzel a lendülettel rohant is a gép végébe. Igen ám, de mivel már felszállás előtt voltak a futópályán, a személyzet megpróbálta visszatessékelni az utast a helyére” — emlékezett vissza a szemtanú.

Mint írja a férfi azonban nem tágított, “mindjárt behugyozok” felkiáltással adta a személyzet és az utastársai tudtára, hogy a szükségletei kielégítésével egy percet sem várhat. “Uram üljön le, üljön le uram, kérem üljön le” hangzott a recsegő hangszórókból.

A részeg férfi ezt követően a hátsó folyosó és a mosdók elé vizelt, illetve az egyik vécét is körbejelölte pisijével.

Érkezéskor az utasoknak leszállás helyett az utolsó felvonást kellett végignézniük, amíg hajnalban a rendőrök lekísérik a rendbontó utast. El is felejtette mindenki a késést és örült, hogy a jegye mellé ingyen cirkuszt is kapott — írta a beszámoló végén az utas.