2022.08.18
Ilona
Kezdőlap Címlap Az ukrán kémek szerint már nincs sok hátra Putyinnak

Az ukrán kémek szerint már nincs sok hátra Putyinnak

Az ukrán kémhálózat vezetője, Kirilo Budanov szerint az oroszok vezetőjének maximum két éve maradt. Súlyos betegségben szenved, ami miatt már nem áll előtte olyan hosszú élet, mint azt gondolánk.

Az utóbbi időben rengeteg hír terjeng az interneten arról, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök nagyon súlyos betegséggel küzd. Bár ezek egyike sem nyert tökéletes megerősítést, – a nem zörög a haraszt, – elv alapján vélhetően van benne igazság.

Kyrylo Budanov vezérőrnagy, az ukrán hírszerzés vezetője nyilatkozatában a Kremlbe beszivárgott kémeinek jelentéseire hivatkozva azt mondta:az emberi kiderítették, hogy az orosz elnöknek nagyjából két éve maradhatott hátra.

Putyin rossz testtartása, felpuffadt arca és nyaka találgatásokat váltott ki az egészségi állapotáról, amely állítólag az ukrajnai invázió óta egyre csak romlik. A Kreml vezetőjéről áprilisban azt állították, hogy sürgős rákműtétre szorul.

Sokan úgy gondolják, hogy Putyin titokzatos betegsége a Parkinson-kór lehet. Az bizonyos, hogy az orosz vezetőnek van egy saját, privát orvosi stábja, akik mindenhova elkísérik. Különböző elmondások alapján Putyin gyakran elhagyja a találkozók helyszínét, hogy konzultáljon valakivel.

Egy FSZB-tiszt az orosz elnök állapotát “a rák egy előrehaladott formájának” is nevezte, miközben felerősödtek a találgatások, hogy Putyin valamilyen súlyos betegségben szenved az ukrajnai invázió közepette – írja a DailyMail.