KezdőlapÉletmódPalvin Barbara elárulta, hogyan őrzi meg a vonalait

Palvin Barbara elárulta, hogyan őrzi meg a vonalait

Az újonnan jelölt Viktoria’s Secret angyal, Palvin Barbara kitálalt étkezési szokásaival kapcsolatban, aminek segítségével fitten tartja magát.

A márka új fehérnemű kollekciója, Incredible by Victoria’s Secret kapcsán nyilatkozott Palvin Barbara a Hollywood Life számára. Elmondta, hogy saját maga készíti az ételeit és személyi edzőt alkalmaz, aki segít alakja megőrzésében. A magyar modell sosem készült arra, hogy Victoria’s Secret angyallá váljon, csak azért edz, mert szereti testét.

Annak érdekében, hogy megőrizze kifutó kész alakját, bármilyen gyakorlat elvégzésére hajlandó, amit személyi edzője javasol neki. A saját készítésű ételei között olyan fogások szerepelnek, mint az egyéjszakás zabkása reggelire, a csirkehús brokkolival vagy édesburgonya-pürével ebédre. Mindig arra törekszik, hogy a hús vagy hal mellett zöldségeket is tartalmazzon az étrendje.

Vacsorára mindig valami könnyűt eszik, vagy ha a hangulata úgy kívánja egy doboz jégkrémet. Annak ellenére, hogy ő a brand új arca, Palvin Barbi sosem aggódott az alakja miatt, mert a Victoria’s Secret minden nőnek egyformán lehetőséget ad.