2023.02.05
Ágota, Ingrid
Kezdőlap Életmód Mindegy, mit vesz fel, elképesztően jól néz ki Stollár Fanny

Mindegy, mit vesz fel, elképesztően jól néz ki Stollár Fanny

A kiváló teniszező az edzések és a mérkőzések sűrűsége miatt leginkább a sportos, kényelmes ruhákat részesíti előnyben.

Stollár Fanny mostanában ugyan nem úgy szerepel a teniszpályákon, ahogy azt a tehetsége alapján elvárható lenne, de vannak olyan adottságai, amelyekkel nehéz versenyezni. Rengeteg fotót posztol ki különböző közösségi oldalaira, és bizony nem véletlen, hogy sokan a legszebb magyar sportolónőnek tartják.

Persze vannak olyanok is, akik azt ajánlották neki néhány kommentben, ha  a pályán nem megy, menjen el felnőttfilmet forgatni, ott biztosan sikeresebb lesz. Szerencsére azonban szép számmal érkeztek biztató üzenetek is, miszerint hamarosan kilábal a hullámvölgyből, és újra szállítani fogja a jó eredményeket.

De most őszintén… Melyik fiatal, huszonéves lány ne szeretné a szép ruhákat? Ez alól természetesen nem kivétel Stollár Fanny sem, habár a kiváló teniszező az edzések és a mérkőzések sűrűsége miatt leginkább a sportos, kényelmes ruhákat részesíti előnyben. Pedig remekül illenek hozzá a divatos, nőies darabok, azokból pedig bőven válogathatott Makány Márta divattervező budapesti szalonjában.