2023.09.26
Jusztina
Kezdőlap Címlap Elképesztő: ezekre a kategóriákra kerestek rá a legtöbben idén a pornóoldalakon

Elképesztő: ezekre a kategóriákra kerestek rá a legtöbben idén a pornóoldalakon

Az „idegen” és a „karantén” szavak után idén más fordulatot vett a netes szexuális érdeklődésünk.

Az év végéhez közeledve egyre listával találkozunk a híradásokban, amik az év legnépszerűbb dolgait szedik csokorba. A PornHub felnőtt tartalmakat kínáló videószolgáltató idén sem hagyta cserben az érdeklődőket: mint az utóbbi években mindig, ezúttal is elárulta, mi volt 2021 kedvenc pornókategóriája a nézők között – írja a The Sun cikke nyomán a 24.hu.

Késégtelen tény, hogy a korábbi években is volt már néhány meglepetés, elég ha csak azt jegyezzük meg, hogy 2018-ban a szexvideók között a Fortnite nevű, gigantikusan népszerű videójátékra kerestek rá. 2019-ben az “amatőr” kategória mellett az “alien” (idegen, azaz földönkívüli) kulcsszó volt a legmenőbb, míg 2020-ban a koronavírus miatti lezárások hatására a legtöbben a “karantén”-ra kerestek rá – jelentsen ez bármit is a szexuális tartalmú videókban.

Nos, ugyan a lezárások idén is folytatódtak, de a karantént leváltotta egy új fogalom: a PornHub első számú kategóriája a Hentai lett, azaz egy japán képregényes-animációs műfaj.

A hentai karakterinek szexuális jegyei bizarrul eltúlzottak, maga a hentai szó eredeti jelentése: perverz – írja a portál.

A korábban csak egy vékony szubkultúrát érdeklő hentai idén úgy lett a világ legnépszerűbb pornóműfaja, hogy minden egyes országában a top10-ben volt, az Egyesült Államokban pedig az élen végzett. A hentai után dobogó második fokán a „romantikus” pornó állt, harmadik helyen a „csoportos szex” végzett.

Az “elemzés” szerint A legtöbb nő a Fülöp-szigeteken, Kolumbiában, és Argentínában néz pornót. A nők leggyakrabban a „leszbikus”, a „japán” és a „MILF” kifejezésekre keresnek.

Idén, átlagosan 9 percet és 55 másodpercet töltöttünk egyszerre pornónézéssel, majdnem fél perccel kevesebbet mint tavaly. A legtovább a Fülöp-szigeteken nézik a videókat, átlagosan tizenegy és fél percig, majd Japán és Franciaország következik ezen a listán, három, illetve két másodperccel túl tíz percen. Jellemző módon leginkább vasárnap éjszaka néz pornót egy átlagos fogyasztó, a legtöbbeknek pedig péntek este akad más programjuk.

A legnépszerűbb pornósztárokidén Lana Rhoades, Abella Danger és Eva Elfie lettek.