2023.09.28
Vencel
Kezdőlap Belföld Zséda mindennél jobban óvja magánéletet

Zséda mindennél jobban óvja magánéletet

Számára mindig is az volt az első, hogy rajongói elsősorban zeneisége miatt figyeljenek oda rá, ne pedig azért, mert magánélete botrányoktól hangos.

Zsédenyi Adrienn, művésznevén Zséda többszörös Fonogram- és EMeRTon-díjas magyar énekesnő a Mokka kedd reggeli adásában mesélt arról, egyáltalán nem lehetetlen híres emberként kissé háttérbe vonulni a bulvár világától annak ellenére, hogy az ő életében is voltak hatalmas fordulópontok.

Zséda szerint részéről egy ösztönös és tudatos döntés volt, amikor elhatározta, akik kedvelik a zenéjét, azok őt is szakmaisága miatt szeressék, ebből pedig kevésszer engedett a bulvár világ kedvéért. Élete most újabb mérföldkőhöz érkezett, 16 éves fia már fiatal felnőttnek számít ezért bontogatja szárnyait, de mindig ott van édesanyja mellett, elkíséri őt a koncertekre és folyamatosan támogatja őt, bármi történjék.

Az énekesnő hamarosan új koncerttel jelentkezik majd, melynek előkészületei természetesen már javában zajlanak, július elsején pedig valódi dívaként áll majd színpadra.