KezdőlapCímlapYoung G Béci és Mészáros Norina egyszerre került kórházba

Young G Béci és Mészáros Norina egyszerre került kórházba

Közvetlenül egymás után kapott kezelést egy törökországi klinikán férj és feleség.

Young G Béci és családja az utóbbi időben nem sokat tartózkodtak Magyarországon: legutóbb Isztambulból jelentkeztek be, ám nem a nyaralás volt az elsődleges céljuk. Mindketten egyszerre kerestek fel egy klinikát, ugyanis míg a rapper egy fogászati beavatkozáson, addig Mészáros Norina egy mellkisebbítő műtéten esett át.

Az édesanya korábban elárulta a Blikknek, hogy komoly hát- és derékfájdalmakkal küzd egy ideje. 2018-ban volt egy mellnagyobbító műtétje, utána pedig várandós lett Rebekával. Mint mondta, a terhesség alatt feljöttek rá fölös kilók, illetve a melle is nőtt, ami miatt óriási fájdalmakkal küzdött, ezért elengedhetetlennek tartotta a műtétet. A kisebb implantátumok behelyezése óta hat nap telt el, s Norina most elmesélte, hogy van a beavatkozás után.

„A 6. nap a mellkisebbítés, felvarrás és az implant behelyezés után: Már teljesen jól mozgok, nem fáj a mellkasom, egész nap jöttem-mentem. A hátfájdalom is minimális, a karjaimban már nincs izomláz! Ha vizesedsz, lemegy hamar! Teljesen egyedül zuhi és hajmosás. Egyedül kelek fel az ágyból. 3-4 nap fájdalommal jár ez az egész beavatkozás. Holnap a 7. nap, indulok haza Magyarba. Bővebb beszámolóm az egészről hamarosan” – idézte az anyuka írását a Bors.