KezdőlapCímlapHogy rohan az idő! 2 évesek lettek Rúzsa Magdi hármas ikrei

Hogy rohan az idő! 2 évesek lettek Rúzsa Magdi hármas ikrei

A gyerekek különböző személyiségek, nem is ikrekként, hanem testvérekként kezelik őket, ezért például sosem öltöztetik őket egyforma ruhákba.

Rúzsa Magdi hármas ikrei 2022. február elsején születtek meg, a babák a terhesség 34. hetében jöttek a világra, Keve, Lujzi és Zalán három hetet töltöttek az újszülöttosztályon. A gyerkőcök tegnap ünnepelték a második születésnapjukat – számolt be minderről a femina.hu.

Az énekesnő mindegyik csemetéje külön tortát kapott. Rúzsa Magdi többször posztolt arról, hogy a gyerekek imádják a konyhában nézni, ahogy főz, később pedig bizonyos mértékben be is vonta őket az előkészületekbe. Nem meglepő tehát, hogy Zalán tortáján a kisfiúfigurát fazék, zöldségek, só- és borsszóró veszi körbe. Úgy tűnik, Keve a járművek szerelmese: az ő tortáját teherautó és markoló díszíti, míg Lujzién kutyusok sorakoznak.

A 38 éves sztár azt nyilatkozta, a gyerekei különböző személyiségek, nem is ikrekként, hanem testvérekként kezelik őket, ezért például sosem öltöztetik őket egyforma ruhákba. Ezek után nem meglepő, hogy a tortáik is különbözőek.