2021.11.27
Virgil
Kezdőlap Címlap Vitray Tamásnak súlyos milliókba fáj az autóbaleset: nem volt biztosítása

Vitray Tamásnak súlyos milliókba fáj az autóbaleset: nem volt biztosítása

A legendás sportriporter pár napja súlyos autóbalesetet okozott. Nem volt casco biztosítása, így a saját kocsijában keletkezett kárt zsebből kell fizetnie.

„Ötvennyolc éve van vezetői engedélyem, de ilyen horderejű balesetem soha életemben nem volt. Arrafelé (az Andrássy út és a Szív utca kereszteződésében – a szerk.) még a régi szabály élt a fejemben, hogy elsőbbséget kell adnom, és kanyarodhatok, de ez megváltozott. Hibáztam, nincs mit szépíteni ezen, s ezt rögtön be is láttam, elnézést kértem” –kezdte a Borsnak Vitray Tamás, aki nem is gondol arra, hogy ne vezetne többet.

Az egykori sportriporter szerencsére napról napra jobban van, már bordafájdalmai sem gyötrik annyira. Vitray Tamás az ütközés miatt nem kapott sokkot, de a karambol okozta költségek miatt annál inkább. Hiszen casco biztosítás hiányában önerőből kell megjavíttatnia a kocsiját.

„Nem volt idő sokkot kapni, annyira gyorsan történt minden. Nem tudok traumáról beszámolni, s így nem is gondolkodom azon, hogy nem vezetek többé. Azonnal kiszálltam, átmentem a másik autóhoz, és azzal foglalkoztam, hogy mi van a másik autó sofőrjével. Rögtön kérdezgettük egymást a kedves kis hölggyel, aki ránézésre a lányom lehetne, hogy ki hogy van, és elnézést kértem tőle” – emlékezett vissza a szörnyű pillanatokra a tévés.