KezdőlapCímlapVisszatért New Yorkba Kozsó

Visszatért New Yorkba Kozsó

Egy évvel azután, hogy a Miami reptéren őrizetbe vették és 39 napon át fogva tartották, a zenész ismét Amerikában kezdte az új évet.

Legalábbis erre lehet következtetni abból a fotóból, amelyet kirakott az Ámokfutók közösségi oldalára.– Hello, New York! – fogalmazott a zenész-producer a popegyüttes oldalán, de azt nem árulta el, mennyire remegett a gyomra, amikor leszállás után útlevél-ellenőrzésre várt. Kozso gyakran hangsúlyozta, érzékeny ember, ezért borítékolható, gondolatban visszaköszönt a tavaly januári borzalom.

– Megalázott, meggyötört emberként szabadultam. A szakállam is megőszült a börtönben – idézte fel a Blikknek a szörnyű élményt Kozso, aki a történtek után 110 millió forintos kártérítésre perelte az USA határrendészetét. Ennek jelen állásáról azóta nem adott tájékoztatást, de feltételezni lehet, hogy a hatóság peren kívül próbál megegyezni a jogtalanul meghurcolt popsztárral. A Szomorú szamuráj című rádiós sláger előadóját valóban méltatlan körülmények közt tartottak fogva. A zárkában nem volt mosdó, de takarót és párnát sem kapott, a vécé pedig teljesen nyitott volt.