2023.12.06
Miklós
Kezdőlap Címlap Visszatért a Karácsony Királynője – Mariah Carey újra tarol

Visszatért a Karácsony Királynője – Mariah Carey újra tarol

Több mint 30 évvel az All I Want for Christmas Is You megírása után Mariah Carey még mindig uralja a karácsonyi időszakot.

A Billboard Music Awards vasárnapi eseményén a „Karácsony Királynője”, Mariah Carey igazi ünnepi hangulatot teremtett, amikor színpadra állt a klasszikus karácsonyi slágerével. A stílusához hűen az énekesnő előkelően lépett a színpadra, amint egy síliften lassan eresztették le a mikrofonhoz, az aspeni inspirációjú produkciójában.

Egy csapat bundás ruhába öltözött táncos kíséretében lépett fel, akik görkorcsolyával imitálták a jégkorcsolyázást, tökéletesen meghitt hangulatot teremtettek a háttérben, miközben Mariah Carey először adta elő az ikonikus karácsonyi dalt idén a díjátadó show keretei között.

Mariah Carey egy fehér összeállítást viselt, melynek része volt egy csillogó ezüst szegéllyel ellátott mini ruha bolyhos ujjal, ami a téli kabátokra emlékeztette az nézőt. Hosszú, szőke haját félig felkötötte, illetve a ruhájához passzoló fehér harisnyát viselt térdig érő csizmával.