KezdőlapCímlapVisszatérítik a Tompos Kátya kezelésére összegyűlt adományokat

Visszatérítik a Tompos Kátya kezelésére összegyűlt adományokat

A Fábián Juli Emlékalapítvány arra kér mindenkit, aki adakozott a nemrégiben elhunyt színésznőnek, hogy nyilatkozzon az összeg sorsáról.

Hosszan tartó betegség után, 41 évesen május 31-én elhunyt Tompos Kátya. A színésznő rákos megbetegedésben szenvedett, és miután kiderült, hogy külföldi gyógykezelését már nem tudja finanszírozni, egy egész ország fogott gyűjtésbe kéz a kézben, hogy segítse őt.

Az összeg összegyűlt, de sajnos már későn, és bár Kátya rendelkezett az összegről, a Fábián Juli Emlékalapítvány közleményt adott ki a közösségi oldalán, amit most teljes egészében közlünk.

Kedves követőink, Tompos Kátya gyűjtésének adományozói!

Mindenek előtt köszönjük mindazoknak, akik támogatták a gyűjtést és azoknak is, akik részvétüket vagy együttérzésüket fejezték ki Kátya váratlan, tragikus halála kapcsán.

Ígéretünk szerint jelentkezünk a Tompos Kátya gyógykezelésére indított gyűjtés maradvány-összegének sorsával kapcsolatban. Ennek a közleménynek elsődleges célja a gyors tájékoztatás.

Ahogy korábban is jeleztük: aki szeretné visszakapni a Tompos Kátya kezelésére utalt összeget, vagy annak egy részét,  jelezze nekünk és visszautaljuk. Alapítványunk alapszabálya szerint a számlánkon megmaradt összeget a továbbiakban beteg, vagy nehéz helyzetben lévő zenészek és zeneipari háttérmunkások támogatására fordítjuk. Más karitatív célokat alapszabályunk értelmében nem támogathatunk, valamint más szektorban dolgozó személyek segítésére nincs módunk (súlyos betegség esetén sem).

A visszatérítéshez szükséges teendők:

kérünk egy emailt az [email protected] email címre

az emailben kérjük feltüntetni az adományozó nevét, bankszámlaszámát és az összeget  (ezek meg kell egyezzenek az eredeti utalás adataival)

arra is van lehetőség, hogy az adomány egy része az Alapítványnál maradjon, ez esetben kérjük nyilatkozzon ebben az emailben ebbeli szándékáról, egyértelműen megjelölve a visszatérítendő és a nálunk maradó összeget is.

Amennyiben Kátya végakaratának szellemisége bármilyen formában testet ölt és erre jogilag lehetőségünk van, támogatni fogjuk teljes együttműködéssel.

A visszafizetési nyilatkozatok beérkezésének határideje: július 15. A visszatérítés pontos dátumát az igények beérkezése függvényében állapítjuk meg, erről is értesítjük az érintetteket.