KezdőlapCímlapViharban búcsúzott el Ördög Nóra az Ázsia Expressztől

Viharban búcsúzott el Ördög Nóra az Ázsia Expressztől

Sok veszély után szakadó esőben ért véget a TV2 izgalmas műsorának forgatása.

Már egy hete véget ért az Ázsia Expressz ötödik évadának Fülöp-szigeteki és tajvani forgatása, Ördög Nóra azonban még mutatott egy utolsó videós összeállítást a munkálatokról, azok utolsó napjáról. 

„Éppen egy héttel ezelőtt értünk haza az Ázsia Expressz forgatásáról. Ezzel az utolsó kis szösszenettel tartoztam még – leginkább magamnak, hogy lekerekedjen a történet. Hosszú volt? Igen. Olykor nehéz volt? Igen. Holnap újrakezdeném? Igen. Ezzel a csapattal és a családom támogatásával bármikor” – írta az Instagramon Ördög Nóra, aki még hazafelé, a sanghaji repülőtérről is töltött fel videót.

Amint a felvételen látható, a forgatás szakadó esőben ért véget, előtte azonban Ördög Nóra a stáb egy részével a Tajpej jelképének számító toronyba, a Taipei 101-be is feljutott – amely egy ideig a világ legmagasabb épülete volt, ma pedig a világ leggyorsabb liftje megy benne a kilátószintig.

Ördög Nóra azt is megmutatta, hogy a földrengések kiegyensúlyozására a torony közepén egy 660 tonnás golyó van belül, amely azonnal mozdul, ha az épület kilengene.