2021.07.29
Márta, Flóra
Kezdőlap Belföld Videón, ahogy a színtársulat busza kiégett az M7-esen, a lángokból mentik holmijukat

Videón, ahogy a színtársulat busza kiégett az M7-esen, a lángokból mentik holmijukat

Teljesen kiégett az előadásról hazafelé tartó színtársulat busza vasárnap hajnalban az M7-esen. A Magyar Közút nemrég videót tett közzé az esetről. Senki nem sérült meg, de a társulat, melynek Csomor Csilla is a tagja, bajba került.

A Blikk úgy tudja, egy szerbiai magyar színház tagjai tartottak hazafelé, Zalaegerszegen voltak előadáson előzőleg. A lap szerint mindannyian jól vannak. A felvételen látni, ahogy egyikük a lángoló buszból próbálja menteni a társulat holmijait. A buszon a színház munkatársai utaztak, akik a kellékeket vitték volna haza.

„Vasárnap hajnalban egy színtársulat az előadásukról tartott hazafelé az M7-es autópályán található Kőröshegyi völgyhídon, amikor a járművük motortere elkezdett füstölni, majd ezt követően a kisbusz rövid időn belül teljesen kiégett. A gyorsforgalmi utakat figyelő egyik kamera felvételén látszik, hogy amíg lehetett, próbáltak minden értéket menteni a járműből. Amint a fonyódi mérnökségünk diszpécsere észlelte az esetet, rögtön a helyszínre küldte az útellenőrünket, értesítettük a Katasztrófavédelem és a Rendőrség munkatársait is. A tűzoltók kiérkezéséig gyorsan lezártuk a külső sávot, majd ahogy a mentési munkák elindultak, teljes pályazárat vezettünk be a rendőrséggel együtt. Szerencsére elmondható az is, hogy nem történt személyi sérülés” – írja Instagram-oldalán a Magyar közút.