KezdőlapCímlapVerekedésbe keveredett Kovács Kokó István

Verekedésbe keveredett Kovács Kokó István

Görögországban történt az eset, egy híres rendező fiát verte meg.

Kovács Kokó István a napokban bevallotta, hogy előfordult, hogy a ringen kívül is verekedett – számolt be minderről az Origo. „Görögországban nyaraltunk, épp hárman barátok sétáltunk fel a szállodához vezető úton, amikor egy híres olasz rendező, Bertolucci fia kötött belénk az utcán. Gyönyörű topmodell felesége volt ennek a srácnak, de mi tényleg rá se néztünk a csajra. Amikor mellénk ért ez a férfi, akkor megvádolt minket, hogy mi meg akartuk erőszakolni az ő feleségét, mit képzelünk magunkról” – kezdte a történetet.

„Az egyik társunknak megragadta a kezét, de ő nem volt erre felkészülve, nem akart verekedni, és bár én se akartam, hiába szóltam rá, hogy fejezze be, nem fejezte. Nem volt más lehetőségem, mint hogy harcképtelenné tegyem. Az a borzalom, hogy nem is emlékszem, hogy hányat ütöttem, hármat vagy ötöt. Olyan gyorsan történtek az események – neki még gyorsabban, de azért viszonylag nekem is –, hogy pillanatok alatt vége is lett. Beesett a bozótba, összevissza vágta magát” – idézte fel Kokó.

Itt még nem ért véget a történet, ugyanis a leütött férfi másnap szembejött vele a hotelben. „Másnap meg se ismert a reggelinél a szállodában, elsétált mellettünk babakocsit tolva. Tíz perc múlva megjelent a szálloda igazgatója, hogy a Bertolucci fia felhívta rá a figyelmét, hogy összeverték, és az a vád ellenünk, hogy meg akartuk erőszakolni a feleségét, menjünk be vallomást tenni” – folytatta az olimpikon. 

„A legszebb az egészben, hogy a feleségemmel, a családdal voltunk, de nem meséltük el nekik, hogy mi történt előző este, szóval mellettem a feleségem értetlenül nézett rám: ’Kit akartál te megerőszakolni?’, kérdezte, mire csak annyit feleltem: ’Majd elmesélem, hosszú…’ Az igazgatónak mondtam, hogyha akar egy visszavágót, abban benne vagyok, de nem megyek el vallomást tenni, épp nyaralok” – idézte a Story Kokó szavait.