2022.09.30
Jeromos
Kezdőlap Címlap Vastag Csaba egy busz tetején adott koncertet- videó

Vastag Csaba egy busz tetején adott koncertet- videó

Mozgó koncertet adott Vastag Csaba három idősotthon előtt. Komoly előkészületek után sikerült úgy elhelyezni a zenekarukat egy városnéző buszon, hogy megfeleljenek az előírásoknak, és így egy kis vidámságot csempésszenek a karanténban élők életébe.   

Fotó: Facebook

A koronavírus járvány az előadókat, zenészeket is komoly nehézségek elé állítja. Vastag Csaba a zenekarával ennek ellenére megtalálta a módját, hogy a közönségüknek visszaadjanak valamit abból a szeretetből és figyelemből, amit eddig ők kaptak tőlük. Egy városnéző busszal három idősotthont érintő rendhagyó koncertkörutat szerveztek: „Magam is odafigyelek a szabályok betartására, és ugyan nem volt egyszerű, de végül sikerült úgy kialakítani a helyet a buszon, hogy a zenekar tagjai között tartani tudjuk a háromméteres távolságot. Természetesen én is végig maszkot viseltem, csak arra az időre vettem le, amíg énekeltem” – nyilatkozta Vastag Csaba az Indirektnek.

Olyan embereknek zenéltek, akik a szigorítások márciusi bevezetése óta nem jártak az intézet falain kívül. Az énekes elmondása szerint annyira jól sikerült a turné, hogy további állomásokat is terveznek „A koronavírus idején mindenki segíteni akar valahogy. Valaki maszkokat gyárt, van, aki bevásárol mások helyett. Mi a zenekarral úgy döntöttünk, hogy azt adjuk, amink van: a zenénket.”

Azt mondják … Távolság 🙂

Közzétette: Vastag Csaba – 2020. április 22., szerda