KezdőlapCímlapValóságshow-t indít Meghan Markle

Valóságshow-t indít Meghan Markle

Vissza akar térni a film és a tévézés világába, már szerződést is kötött a Netflix nevű internetes filmszolgáltatóval.

A hercegné, ismertségét felhasználva, be akar robbanni a média világába. Harry közbenjárására a Disney Stúdió is munkát ajánlott neki, amelyet el is vállalt. Ám más ajánlata is van, stylist barátnője, Jessica Mulroney (39) oldalán szerepel majd a Netflix új műsorában. A tízrészes műsor címe I Do, Redo, azaz Igen, újra igen, és olyan tehetős párok szerepelnek majd benne, akiknek az első házasságuk valamiért zátonyra futott, ezért másodszor is próbálkoztak.

– Az, hogy Meghan töltheti be a show egyik műsorvezetői posztját, telitalálat! Hiszen a hercegnő két évvel ezelőtti királyi esküvője jó példája annak, hogy miképpen lehet másodjára is pazar lagzit rendezni, ahol örök hűséget esküdhetsz álmaid hercegének – mondta a műsor egyik producere a PageSixnek arra utalva, hogy a színésznőnek korábban volt egy sikertelen házassága Trevor Engelson (43) producerrel 2011 és 2013 között, mégis rátalált a boldogság.

A társműsorvezető Mulroney Instagram-oldalán tett közé néhány bejegyzést, amelyben bemutatta, hogy a stáb Floridától a Karib-térségig utazgat válogatásokat tartva.