2023.12.08
Mária
Kezdőlap Címlap Valóra válhat Vajna Tímea régi álma

Valóra válhat Vajna Tímea régi álma

Hosszú évek óta küzd azért, hogy végre édesanya lehessen.

Andy Vajna özvegye rögös utat jár be a vágya beteljesüléséhez, amely út egészségi problémákkal és tragédiákkal van kikövezve.  A helyzetét nehezíti, hogy korábban endometriózissal diagnosztizálták, és nőgyógyászati műtéten is átesett a problémája miatt. Több sikertelen mesterséges megtermékenyítés után sem adta fel Timi a reményt, megannyi kezelésen, beavatkozáson esett át, legutóbb július közepén, amikor az ötödik petesejtleszívást végezték el nála- írta a Blikk.

A petesejt leszívása után megvárják, hogy a megtermékenyült petesejt, más néven a zigóta, osztódni kezd. Ha így történik, akkor ültetik vissza, majd ezt követően két héttel kell terhességi tesztet csinálni. Amennyiben pozitív a teszt, nagy valószínűséggel megtörtént a megtermékenyülés, megtapadt a petesejt. Ezután következik az ultrahang, aminek a bizonyosságához további két hétre van szükség – mondta el a Blikknek dr. Koiss Róbert nőgyógyász.

A lap úgy tudja, ismét egy párt alkot egykori vőlegényével, Zoltánnal, akivel Andy Vajna 2019-es halála után alakult szerelemmé a barátságuk. Timi és az üzletember kapcsolata mindig is viharos volt, hol együtt voltak, hol szakítottak, ám most a jelek szerint ismét egy párt alkotnak.

Nehéz követni a kapcsolatuk alakulását még nekünk, barátoknak is, de az utóbbi időben Zoltán és Timi ismét közel kerültek egymáshoz – fogalmazott lapunknak egy közeli ismerős.