KezdőlapBűnügyVajna Tímeát a dubajozós fővádlott közvetítette ki Andy Vajnának

Vajna Tímeát a dubajozós fővádlott közvetítette ki Andy Vajnának

Lothar Matthäusszal is össze akarta hozni.

Hihetetlen részletre derült fény a Pesti Központi Kerületi Bíróságon – tudta meg a blikk.hu. A K. Zoltán és Társai ellen kerítés vádjával folyó perben felolvasták az akkor még Palácsik Tímea, ma már Vajna Tímea vallomását.

Az egykori modell maga mondta el a nyomozónak, hogy K. Zoltán közvetítette őt ki először a hollywoodi sztárproducer Andy Vajnának, mint hosztesz. Állítása szerint szexuális szolgáltatásról szó sem volt, csupán „fotózás” volt a dolga, amely mindenkinél a fizetett szexet, igazából erotikus aktok készítését jelentette.

„Zoli azt mondta nekem, Kazahsztánban van egy mongol nagybátyja, az ő születésnapjára kellett kimenni, együtt bulizni a vendégekkel, hogy emeljük a parti fényét. Nem tudtam, mennyit lehet keresni, nem is kérdeztem, de végül ezer eurót kaptam az egy napért” – mondta Palácsik Tímea, aki végül egy másik, helyi vendéggel melegedett össze, ami további bevételt jelentett.

„A kazahsztáni buliban volt egy mongol pasi, akivel csókolóztam, jól éreztük egymást és ezért kaptam plusz pénzt” – hangzott el a vallomásban. K. Zoltán segített neki abban, hogy az azóta elhunyt, Damu Roland helyett valami normális férfit találjon magának.

„Lothar Matthäusszal is össze akart hozni, de abból nem lett semmi.”

Indirekt/Nuus