2021.01.17
Antal, Antónia
Kezdőlap Címlap Újra üzent Ganxsta Zolee - olyan mintha sitten lennénk

Újra üzent Ganxsta Zolee – olyan mintha sitten lennénk

Tegnap még különös szerelmes üzenetekkel volt tele a közösségi oldala, de most egészen más miatt szólalt meg a nyilvánosság előtt.

Fotók: Facebook

Ganxsta Zolee sosem volt a szabálykövető ember mintaképe, ezt maga is elismerte tegnap esti élő bejelentkezésében: „én se vagyok egy szabályhuszár, de most azt javaslom mindenkinek, hogy tartsuk be a szabályokat, maradjatok otthon!” A Maradj otthon! online fesztivál vendége volt a rapper ahol egészen furcsa hasonlatot talált a mostani karanténba zárt helyzetükre: „Egyébként most erre úgy kell tekinteni, mintha sitten lennénk. És ilyen sitten azért ki van? Ilyen cellája a nagyon nagyon nagy főnököknek van… Úgyhogy erre úgy kell tekinteni, hogy letöltjük, ez egy letöltendő. Aztán kiszabadulunk, és szabadulóbuli”

Közzétette: Ganxsta Zolee és a Kartel – 2020. április 1., szerda

Ez a „szabadulóbuli” rájuk is férne, hiszen hónapokra elzárták a zenészeknek a pénzcsapokta, hiszen se fellépések, se fesztiválok nem lesznek a következő, most még beláthatatlan hosszúsági időszakban. Zolee is munka nélkül maradt, hiszen a még a TV2-ben is abbamaradt a Nicsak ki vagyok forgatása, így onnan sem számíthat bevételre. Tegnap egyébként itt az Indirekten írtuk meg, hogy Ganxsta Instagram oldalát elborították szerelmes, romantikus üzenetek, ahol egykori szerelmének üzent, sőt még profilképe helyére is volt kedvese képe került.