KezdőlapCímlapÚjabb nyomozás indult Bíró Ica kilakoltatása miatt

Újabb nyomozás indult Bíró Ica kilakoltatása miatt

Az énekesnő azt állítja, hogy hamis, lejárt papírok alapján hajtották végre a kilakoltatásait.

Újabb nyomozást indított a rendőrség Bíró Ica öt évvel ezelőtti kilakoltatásának ügyében – értesült a Blikk. Az énekesnőt háromszor is kilakoltatták az elmúlt években, de ő tovább harcol az igazáért.

„Amikor a Schadl–Völner-ügy kiderült, az új végrehajtótól végre megkaphattam azokat az iratokat, amiket az előző többszöri kérésre sem adott át nekem. M. Esztertől, aki vádlott volt a Schadl ügyben, és le is tartóztatták, nem kaptam meg a jogosan járó dokumentumokat, amiket köteles lett volna átadni nekem anno” – magyarázta a lapnak Bíró Ica.

Az utódjától beszerzett dokumentumokból kiderült, hogy hamis, lejárt papírok alapján hajtották végre a kilakoltatásaimat, erre a tényre pedig nemrég bukkantak rá az ügyvédeim – mondta az énekesnő. Hozzátette, hogy eddig több körben is visszautasították a korrupciós perre és csalással szembeni nyomozásra beadott kérvényeit, de most másképp adták be a dokumentumokat, így végre elindították a nyomozást. A Metal Lady a teljes kártalanításban reménykedik, és abban, hogy végre pont kerül az ügy végére, illetve bebizonyosodik az igaza.