2020.03.30
Zalán
Kezdőlap Címlap Botrány: beperelte a szüleit Károly és Kamilla fia

Botrány: beperelte a szüleit Károly és Kamilla fia

Simon Dorante-Day apaság és anyaság megállapítását kérte az ausztrál bíróságtól.

Egy 53 éves ausztrál mérnök azt állítja, ő Nagy Britannia második számú trónörököse – írja a Blikk. Simon Dorante-Day apaság és anyaság megállapítását kérte az ausztrál bíróságtól, méghozzá Károly walesi herceggel és Kamilla cornwalli hercegnővel szemben.

– A nagymamám a királynő alkalmazásában állt, és ő gyakran mondogatta nekem, hogy Károly és Kamilla szerelemfia vagyok – magyarázta a New Idea riportjában az ausztrál mérnök.

– Nevettek rajtam, amikor a keresetemet a legfelsőbb bírósághoz benyújtottam – tette hozzá Simon Dorante-Day, aki biztos a dolgában. Szerinte Kamilla volt az a nő, aki 54 éve örökbe adta. A férfi az angliai Portsmouth közelében fekvő Gosportban született 1966 áprilisában, de sem az édesanyját, sem az édesapját nem ismerte.

A férfi nevelőanyjának szülei valóban II. Erzsébet királynő (93) egyik birtokán voltak alkalmazásban, és azt is tudni vélték, hogy Károly és Kamilla 1965-ben közel került egymáshoz. Eddig azt lehetett tudni, hogy a walesi herceg 1970-ben egy lovaspóló-mérkőzésen találkozott Kamillával, aki állítólag a titkos szeretője lett.