2020.04.07
Herman
Kezdőlap Címlap Kiderült! Csúnyán beégett Demcsák Zsuzsa

Kiderült! Csúnyán beégett Demcsák Zsuzsa

Csupán két újságíró és LL Junior ment el Demcsák Zsuzsa és indiai férjének előadására és jógaórájára szerdán este.

A Bors írta meg elsőként, hogy mindössze 3 jegyet adtak el Demcsák és férje, Krishan előadására és jógaórájára múlt szerdán. A rendezvényre végül két civil vendég, két  újságíró és a házaspár barátja, LL Junior ment el, pedig az indiai férj még az öltözékére is nagyon ügyelt, hiszen hazája népviseletében érkezett a belvárosi helyszínre. 

Nyilván a friss házasoknak roppant kellemetlen volt a helyzet, de történt már ilyen számtalanszor, viszont mindenki legnagyobb megdöbbenésére Demcsák Zsuzsa másnap azt állította, hogy megtartották az eseményt, ahol teltház volt, csak a vendégek egy másik teremben várakoztak.

Fotó: Facebook

A Ripost újságírója kiderítette az igazságot, ellátogatott ugyanis arra a belvárosi helyre, ahol Demcsák Zsuzsa állítása szerint mégis megtartották az elődást.

Az egyik ott dolgozó menedzser a Ripostnak elmondta, hogy a múlt szerdai rendezvény elmaradt. Összesen három jegy kelt el, így a konyhán sem készítették el az ételeket. Nem lett volna kinek. Hogy lesz-e folytatás, azt nem tudja, de jelenleg az a hölgy, aki a jógarendezvényeket szervezi szabadságra ment” – fogalmazott sokat sejtetően a menedzser.