KezdőlapCímlapKiderült! Csúnyán beégett Demcsák Zsuzsa

Kiderült! Csúnyán beégett Demcsák Zsuzsa

Csupán két újságíró és LL Junior ment el Demcsák Zsuzsa és indiai férjének előadására és jógaórájára szerdán este.

A Bors írta meg elsőként, hogy mindössze 3 jegyet adtak el Demcsák és férje, Krishan előadására és jógaórájára múlt szerdán. A rendezvényre végül két civil vendég, két  újságíró és a házaspár barátja, LL Junior ment el, pedig az indiai férj még az öltözékére is nagyon ügyelt, hiszen hazája népviseletében érkezett a belvárosi helyszínre. 

Nyilván a friss házasoknak roppant kellemetlen volt a helyzet, de történt már ilyen számtalanszor, viszont mindenki legnagyobb megdöbbenésére Demcsák Zsuzsa másnap azt állította, hogy megtartották az eseményt, ahol teltház volt, csak a vendégek egy másik teremben várakoztak.

Fotó: Facebook

A Ripost újságírója kiderítette az igazságot, ellátogatott ugyanis arra a belvárosi helyre, ahol Demcsák Zsuzsa állítása szerint mégis megtartották az elődást.

Az egyik ott dolgozó menedzser a Ripostnak elmondta, hogy a múlt szerdai rendezvény elmaradt. Összesen három jegy kelt el, így a konyhán sem készítették el az ételeket. Nem lett volna kinek. Hogy lesz-e folytatás, azt nem tudja, de jelenleg az a hölgy, aki a jógarendezvényeket szervezi szabadságra ment” – fogalmazott sokat sejtetően a menedzser.