KezdőlapCímlapBognár György bocsánatot kért a szavai miatt

Bognár György bocsánatot kért a szavai miatt

Közleményt adott ki a Paksi FC labdarúgócsapatának vezetőedzője, Bognár György, aki sajnálja, hogy érzéketlen volt Christian Eriksen tragédiájával kapcsolatban.

Szombaton az M4 Sport stúdiójának vendége volt a Paksi FC vezetőedzője, Bognár György, aki a Dánia–Finnország Európa-bajnoki csoportmeccsen, a hazaiak játékosával, Christian Eriksennel történekkel kapcsolatban szólalt meg klubcsapata közösségi oldalán, nagyon sajnálja, ha érzéketlennek tűnt a tragédiával kapcsolatban.

„Számomra is világossá vált, hogy rengeteg ember érzelmi világára bántóan hatott a Dánia-Finnország mérkőzés közbeni véleménynyilvánításom. Miután több forrásból is értesültünk a stúdióban, hogy a dán válogatott Christian Eriksen állapota stabil, szakmai szempontokat kezdtem figyelembe venni, figyelmen kívül hagyva a történtek komoly lélektani hatását. Utóbbi miatt ezúton szeretnék elnézést kérni minden sportrajongótól és mindenki mástól, aki félreértett, és akit akaratomon kívül megbántottam az érzéseiben. A történtek rám is sokkolóan hatottak, érzelmileg megviseltek, éppen ezért szerettem volna sürgetni, hogy ennek a találkozónak minél előbb vége legyen. Kívánom, hogy soha többé ne kelljen átélnünk ilyen esetet, hogy Christian, akiért egy világ aggódik, mielőbb felgyógyuljon, pályára léphessen, ahogy csapattársaitól is ezt kérte.” – áll a Bognár közleményében.