2022.09.30
Jeromos
Kezdőlap Címlap Új közlekedési eszközre váltott Berki Krisztián a büntetőfékezős balhé után

Új közlekedési eszközre váltott Berki Krisztián a büntetőfékezős balhé után

Berki Krisztián jogosítvány nélkül is megtalálja a módját a közlekedésnek. A Bors derítette ki, hogy a négy kerék helyett a biciklit választotta a celeb.

Berki vezetői engedélyét a 2018. március 17-én történt baleset következtében, közúti veszélyeztetés miatt vonták be. A bíróság július 13-i ítélete szerint minimum két évig nem kaphatja vissza. Az izomceleb tehát hosszú időre marad jogosítvány nélkül, de úgy tűnik, új közlekedési eszközre, biciklire váltott. A Bors fotósa kapta lencsevégre az első kerület Alkotás utcán, ahol egy üzletből kilépve kerékpárra pattant, és gyors tekeréssel eltűnt a forgalomban.

A fotók alapján egy hozzá nem értőnek is egyértelműen kiderül, nem egy olcsó, pár ezer forintos drótszamárról van szó. A Bors kiderítette, Berki bringája egy fiatalabb használt autó árával vetekszik.

– Ez egy olasz piacvezető cég gyártmánya, a Bianchi E-Omniat, ebből is a T TYPE típusú kerékpárról van szó, egy új fejlesztés, ami még csak pár hónapja érhető el Magyarországon. Különleges darab, ami a városi közlekedés csúcsát jelenti jelenleg a biciklik között – mondta a bulvárlapnak egy biciklibolt tulajdonosa.

Indirekt/Bors