2023.12.09
Natália
Kezdőlap Címlap Tóth Vera olaszos feleségnek érzi magát

Tóth Vera olaszos feleségnek érzi magát

Az időjárás hirtelen változása miatt le kellett mondaniuk az eredeti koncepcióról, hogy a palkonyai hegy tetején kelnek egybe.

Ahogy arról beszámoltunk, Tóth Vera és Pauli Zoltán meghitt körülmények között házasodtak össze augusztus elején. Az énekesnő a Story magazinnak mesélte el, hogy az időjárás hirtelen változása miatt le kellett mondaniuk az eredeti koncepcióról, hogy a palkonyai hegy tetején kelnek egybe, így egyáltalán nem ment zökkenőmentesen a szervezés:

Kompletten át kellett szervezni az egész esküvőnket, pontosabban még az is kérdéses volt, hogy lesz-e egyáltalán lagzi. Önkívületi állapotba kerültem, hisz fogalmunk sem volt, mihez kezdjünk két nappal a nagy nap előtt – idézi Vera szavait a 24.hu.

Végül a helyszín kérdése megoldódott, és Palkonyáról Szentendrére került át az esküvő. A ceremónia előtt az utolsó pillanatig nagy volt a felfordulás, mivel minden Palkonyára rendelt ételt, italt és evőeszközt át kellett szállítani az új helyszínre. Verának több koszorúslánya is volt.

A testvéremet, Gabit, az unokahúgomat, Hannarózát, a barátnőmet, Vikit, Zoli testvérét, Anitát, a férjem unokahúgát, Noémit, valamint a barátnőm kislányát, Adélkát kértem fel koszorúslányaimnak. A kicsik csodálatosan festettek az aprócska koszorúslányruhában – mesélte Vera, aki felvette a férje vezetéknevét is, így most már Pauli-Tóth Vera a hivatalos neve.

Az énekesnő azonban úgy tervezi, továbbra is Tóth Vera marad a nyilvánosság előtt: Csak a magánéletben fogom a férjezett nevemet használni, a nyilvánosság előtt továbbra is Tóth maradok, hisz így ismernek az emberek, de tagadhatatlanul asszonnyá váltam. Egész életemben olaszos stílusú feleségnek éreztem magam, most pedig már papírom is van róla!