2023.12.09
Natália
Kezdőlap Címlap Pintér Tibor: Jó ideje hidegen hagy, mit gondolnak rólam az emberek

Pintér Tibor: Jó ideje hidegen hagy, mit gondolnak rólam az emberek

Tenya 20 kilót adott le az elmúlt hónapokban.

Ha már egy görög félistent kell megformálnom, nézzek is ki úgy. Ez volt a fő motivációm, amikor belekezdtem az életmódváltásba – mesélte Pintér Tibor a Story magazinnak. A színész 20 kilót adott le az elmúlt 4 hónap során, ami a lovas színházában is előnyére válik, mert sokkal könnyebben mozog a lovakon.

Emellett a magánéletében is fittebbnek érzi magát, és arra is büszke, hogy mindezt 49 évesen érte el. Azonban nem csak pozitív visszajelzést kapott a fogyására: Biztos beteg a Pintér – a negatív kommentek között talán ez a leggyakoribb.

„Vagy az, hogy jobban néztem ki húsz kilóval nehezebben. De őszinte leszek, már jó ideje hidegen hagy, mit gondolnak rólam az emberek vagy akár más művészek, színházi személyek. Ez a tapasztalatnak, a kornak köszönhető, illetve annak, hogy a helyén van az önbizalmam. A lényeg, hogy én mit érzek, és nekem most jó így lenni a bőrömben.

Az elmúlt években különben is rengeteget változtam, de ez szerintem sokaknak feltűnt. Felhagytam a celebeskedéssel már nem izgat, hogy műsorokban, realitykben szerepeljek, kivétel, ha a munkámról vagy a lovas színházamról van szó. Már nem látom semmi értelmét a céltaIan magamutogatásnak. Ezért nem is osztok meg magamról félmeztelen képeket a közösségi oldalaimon. Ha találni is ilyet rólam, akkor az biztos előadáskép a Herkulesből vagy más darabból” – idézi a színész szavait a Blikk.