KezdőlapBelföldTizenöt év után távozik a HírTV csinos műsorvezetőnője

Tizenöt év után távozik a HírTV csinos műsorvezetőnője

Több mint 15 éves munkakapcsolat után búcsúzik a HírTV nézőitől Földi-Kovács Andrea műsorvezető – írja közleményében a csatorna.

„Újabb szakmai kihívások miatt a jövőben már nem lesz látható a csatornán műsorvezetőként Földi-Kovács Andrea” – teszik hozzá, de az nem derült ki, hol folytatja pályafutását. Július 16-án lesz látható utoljára a HírTV-n a csinos műsorvezetőnő.

„Hálás vagyok a kollégáimnak és a nézőknek, hogy kisebb-nagyobb megszakításokkal több mint 15 évig volt életem része a HírTV. Itt kezdtem a pályafutásomat és a ranglétrát végig járva szinte minden olyan feladatot elsajátíthattam, amely a modern hírtelevíziózáshoz szükséges. Köszönöm a lehetőséget és a bizalmat az irányomban, de hosszas mérlegelés után úgy döntöttem, hogy a jövőben másfajta szakmai feladatokkal és kihívásokkal szeretnék foglalkozni” – mondta el a váltásról Földi-Kovács Andrea.

2005-ben kezdte pályafutását a HírTV-nél oknyomozó riporterként és hírolvasóként. Több csatornánál is megfordult, és szakmai elismerésekben is részesült az évek alatt.

Indirekt/Blikk