KezdőlapBelföldTényleg nem menő a panel? Majdnem 100 milliót ér a káposztásmegyeri luxusotthon

Tényleg nem menő a panel? Majdnem 100 milliót ér a káposztásmegyeri luxusotthon

Igaz, az Újpesten található lakás 3 szintes, saját tetőkertje is van.

Nem mindennapi panellakást kínálnak eladásra a IV. kerületben, Káposztásmegyeren: az ingatlan a 10. és a 11. emeleten helyezkedik el, plusz egy galéria is helyet kapott benne, és a panelház tetején egy tetőkertet is kialakítottak. A tulajdonos 94 milliót kér a 123 négyzetméteres lakásért, azaz négyzetméterenként 764 ezer forintot.

Ez nem is olyan vad ahhoz képest, hogy az első negyedévben Budapesten átlagosan 773 ezer forint volt a panellakás négyzetmétere, a IV. kerületben pedig 730 ezer volt az átlagár. A Pénzcentrum által kiszúrt hirdetés szerint az alsó szint a 10. emeletről nyílik, onnan a tetőre épült penthouse épületbe lehet feljutni, ami tégla építésű, belmagassága 5 m és egy 14 m2 galériát is magába foglal.

A lakás dupla összkomfortos, két fürdőszoba és két WC van. A felső szintről a panelház tetejére is ki lehet menni, ami privát tetőteraszként funkcionál – más nem jár fel oda, csak a lakás tulajdonosa. A tetőkertből nagyszerű panoráma-kilátás nyílik a budai hegyekre, illetve a gödöllői dombságra.