KezdőlapCímlapAzonnal kirúgták a szexvideóban egyenruhában szereplő rendőrt

Azonnal kirúgták a szexvideóban egyenruhában szereplő rendőrt

Egyetlen apró részlet miatt kerekedett botrány egy erotikusnak szánt videóból a Tennessee-I Nashville-ben.

Azonnali hatállyal elbocsátották állásából a Nashville-i Sean Herman rendőrt miután kiderült, ő szerepel egyenruhában egy OnlyFans-modell szexvideójában – írja a New York Post. A Jordin nevű modell videója azzal kezdődik, hogy a nő a kocsiját vezeti, majd feltűnik mögötte egy rendőrautó és levillogja.

Miután megállnak, egy egyenruhás rendőr sétál Jordin autója mellé és kéri a nő iratait. A nő azt mondja nincsenek nála papírok, de szívesen megmutatja a rendőrnek a melleit. A rendőr erre azt feleli, annyi mellet nézhet az interneten, amennyit akar, mire Jordin azt mondja, az övét meg is tapogathatja.

A rendőr arcából semmi sem látszik a videón, ám amikor a férfi benyúl az ablakon, hogy megtapogassa Jordin meztelen melleit, felbukkan egy egészen pici részlet a vállán viselt, Metro Nashville Police Department emblémából.

A rendőrség közölte: május 15-én szereztek tudomást a közösségi portálokon terjedő videó létezéséről, azonnal belső vizsgálatot indítottak, mely gyorsan kiderítette, a szexvideón Sean Herman szerepel. A férfit másnap elbocsátották, amiért tiszteletlen viselkedésével szégyent hozott a rendőrségre. Jordin szerint a testület hibát követett el, mert az első másodpercétől az utolsóig megrendezett videó Herman szabadnapján, magánterületen készült.