KezdőlapCímlapTápai Andi a nászéjszakán szexelt először a férjével

Tápai Andi a nászéjszakán szexelt először a férjével

Tápai Szabina húga kimondta a boldogító igent szerelmének, Bodó Iminek, ezzel belépett a kapcsolatukba a testiség.

Tápai Andi először a Szingli vagy svindli című reality műsorban ismerte meg Dejant, akivel később szakított, de akkor már elkezdett járni egy keresztény közösségbe, ahol végül rátalált a szerelem, a hit hozta össze a jelenlegi férjével. A Borsnak most elmesélte, hogy meseszerű volt élete nagy napja, ahol végig érezte a szeretetet és Isten jelenlétét. 

„A szertartás után Jézushoz szóló dalokat énekeltünk/hallgattunk, majd sor került egy úgynevezett bátorításra, ahol arról tartottak beszédet, hogy Krisztus, hogyan állította helyre az életünket és ez bárki számára ugyanúgy megadatik. Utána természetesen voltak bulizós zenék is, hiszen vannak keresztény és nem keresztény ismerőseink is, mi pedig szerettük volna, ha mindenki remekül érzi magát” – kezdte Tápai Andi, akit életében először az oltárnál csókolt meg férje, Bodó Imi.

„Mindenki libabőrös lett, többen el is sírták magukat, mert azt mondták, az első csókunkban benne volt minden szeretetünk és minden, amin keresztül mentünk.  Megérte ennyit várni erre a pillanatra, mert örökké emlékezni fogunk rá, semmit sem csinálnék másképp. 

Megható volt azt is látni, hogy a tesóm mennyit segített nekem a nagy napon. Még sose láttam ennyire önzetlennek és segítőkésznek. Csak az volt számára a fontos, hogy nekem minden tökéletes legyen. Anyukámnak pedig még ennél is többet köszönhetek, aki minden előttünk álló feladatot menedzselt és öt napig sütötte a süteményeket – jelentette ki Tápai Szabina húga.

Tápai Andi már korábban is beszélt arról, hogy szerelmével együtt a Bibliát követi, így az esküvőig nem engedtek a testi vágyaknak. A nászútjukat Parádsasváron töltik, és életükben először alszanak együtt. Házastársakként már belépett a testiség is a kapcsolatunkba.

Megtérésem előtt ugyan volt már szexuális életem, de össze sem hasonlítható az Isten áldásával megélni ezeket a dolgokat. Sokkal mélyebb kötődés alakult ki közöttünk, jobban meg tudtuk ismerni egymás belsőjét és személyét azzal, hogy a Biblia tanítását követve a házasságig vártunk a testi érintkezéssel. De ebben is kiderült, hogy Isten útjai és tervei mindig jobbak a mieinknél, mert most már tudom, hogy minden tekintetben a számomra a legtökéletesebb férjet adta nekem – árulta el.