KezdőlapBelföldSzenzáció! Megtalálhatták VV Fanni holttestét 

Szenzáció! Megtalálhatták VV Fanni holttestét 

A gyilkosának útvonala alapján esélyes, hogy a fiatal lány csontjait találták meg az ajkai tóban.

VV Fannié is lehetnek azok az emberi csontok, melyek május ötödikén kerültek elő az ajkai csónakázó tóból. A Való Világ 2014-es szériájának szereplője, Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el, azóta nem adott életjelet magáról. B. László karjában látták utoljára a lányt.  

A fiatal lány holtteste azóta sem került elő. Május ötödikén lakossági bejelentésre a rendőrök emberei maradványokra bukkantak Ajkán. VV Fanni családjának jogi képviselője, Dr. Lichy József ügyvéd szerint  Novozánszki Fannié is lehet a holttest.

– B. László Siófokon töltötte a gyilkosság utáni éjszakát. Fanni holtteste ott volt a parkolóban, a kocsiban. A vádlott másnap Siófokon és a környékén autózott, megfelelő helyet keresve a test elrejtésére. Ajka egy Balaton-felvidéki település, a közelsége miatt pedig elképzelhető olyan cselekménytörténeti kitérő, ami által Fanni holtteste végül nem a Dunába, hanem más helyszínre került eltüntetésre – magyarázta a Borsnak, miért várják izgatottak a DNS-azonosítás eredményét.